Start theaterseizoen Crown op Radio Aalsmeer

Zaterdag 26 oktober a.s. is de officiële start van het komende theaterseizoen in het Crown Theater Aalsmeer. De avond staat in het teken van ‘soul’ en draagt de speciale naam “Crown of Soul”. Naast de vele entertainments in de foyer en in verschillende ruimtes in Studio’s Aalsmeer treedt de professionele soulband “The big O” op in de grote zaal met de show “Dock of the Bay”.

Vanaf 21.00 uur zal de culturele redactie van Radio Aalsmeer op deze avond aandacht besteden aan dit evenement. Dit zal gebeuren met rechtstreekse interviews en uiteraard zal er muzikaal ook veel te genieten zijn. Natuurlijk wordt er ook al gekeken naar het programma voor de komende maanden en het programma nodigt hier zeker toe uit.

Eerder op de dag zal er al een interview plaatsvinden met het duo Grant & Forsyth. Zij openen hun tournee door Nederland op 6 november in Aalsmeer en hebben zich bereid verklaard om op zaterdag 26 oktober om circa 14.00 uur het een en ander te vertellen over de opzet van hun muzikale show. Traditiegetrouw zijn er ook weer vrijkaarten te winnen. tijdens deze uitzending.

Luister dus a.s. zaterdag naar Radio Aalsmeer!

Gepubliceerd: 24 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×