Kunstminnaar Pierre Tuning in “Door de Mangel”

Het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontvangt maandag 21 oktober a.s. in de zevende uitzending opnieuw een zeer aansprekende gast. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

Maandag 14 oktober was Mister Con Amore Arie Koningen te gast. In deze onderhoudende en muzikale editie van het radioprogramma heeft de vrijwilliger pur sang een kijkje in zijn dagelijkse leven gegeven. Hij vertelde uitgebreid over zijn vele vrijwilligerswerk bij o.a. de Historische Tuin, mannenkoor Con Amore  en zijn werkzaamheden bij het Crown Theater. Koningen over Con Amore: “Er is bewust gekozen voor een mannenkoor. Dat heeft het mooiste spectrum, van het hele hoge tot het hele lage”.  Over het voortbestaan van het koor: “Misschien worden we op den duur wel een fusiekoor.”

In het programma maakte de ‘toneeltechnicus’ tevens  bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de aflevering van maandag 21 oktober a.s. is kunstminnaar,  jazzliefhebber en tv-journalist in ruste Pierre Tuning de gast. Deze oud-politicus en bestuurslid van KCA is ook nog eens een echte pilsdrinker.  Tuning zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven (zie foto).
Ook een vraag aan Pierre Tuning? Geef deze door via Twitter: #DoordeMangel of tijdens de uitzending via 0297-325858.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 15 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×