Schiphol centraal in "Stamtafel"

Donderdag 17 oktober jl. viel in het programma “Stamtafel” een primeur te beluisteren: Frank Klaassen en Bas Metzemaekers hebben in de uitzending bekend gemaakt dat de actiegroep “Stop ongelukken N201 (N196)” het voorelkaar heeft gekregen dat er aanpassingen worden gedaan om de weg veiliger te krijgen. Zo zal de maximum snelheid op het tracé tussen de brug over de Ringvaart en de Zwarteweg verlaagd worden naar 50 km/u. Tevens zal de groene golf in dit gebied worden weggehaald. Na onderzoek door de provincie is naar voren gekomen dat hiermee verwacht kan worden dat het verkeer meer gedwongen wordt gebruik te maken van de nieuwe N201. U kunt deze uitzending hier terugluisteren. Ook kunt u interviews met o.a. Hans Alders en verschillende bewoners uit Aalsmeer over de plannen van Schiphol terugluisteren.

Donderdag 24 oktober a.s. zal het programma “Stamtafel” ook  geheel in het teken staan van Schiphol en de gevolgen van de nieuwe plannen voor Aalsmeer. In de uitzending zullen o.a.  wethouder Rik Rolleman, Dick van Schilden (bewoner Oosteinderweg) en Pim van Riet  van CROS (Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol) aanwezig zijn.  CROS is een onafhankelijk overleg- en adviesorgaan en verenigt bewoners, regionale en lokale overheden en luchtvaartpartijen. Dit met als doel om hinder van Schiphol zoveel mogelijk te beperken en een optimaal gebruik van de luchthaven te bevorderen.

Wilt u ook iets weten van één van de gasten? Geef uw vraag door tijdens de uitzending via 0297-325858.

Het programma “Stamtafel” wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×