Vrijwilliger pur sang Arie Koningen in “Door de Mangel”

Het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontvangt maandag 14 oktober a.s. in de zesde uitzending opnieuw een interessante gast. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

Maandag 7 oktober was de tuinchef van de Historische Tuin Cees van Dam te gast. In deze onderhoudende en leerzame editie van het radioprogramma heeft de hovenier een kijkje in zijn dagelijkse leven gegeven. Hij vertelde uitgebreid over de Historische Tuin en zijn werkzaamheden op de tuin. Tevens heeft Van Dam een minicursus snoeien gegeven. “Soms is het op bepaalde momenten moeilijk om voldoende vrijwilligers te vinden. Maar gelukkig kan ik heel goed zielig doen”, aldus Van Dam, die zijn eigen privétuin geen foto waard vindt.

In het programma maakte de hovenier tevens bekend wie hij graag in de volgende uitzending als gast in “Door de Mangel” wil horen. In de aflevering van maandag 21 oktober a.s. is collega tuinder Arie Koningen de gast. Deze op en top vrijwilliger bij de Historische Tuin is tevens een actief lid van het koor Con Amore en eveneens werkzaam bij het Crown Theater als vrijwilliger.  Koningen zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven (zie foto).

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 8 oktober 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×