AB en PACT in "Aalsmeer Actueel"

Zaterdag 23 november zijn Aalsmeerse Belangen (AB) en PACT te gast in het actualiteitenprogramma Aalsmeer Actueel. Na een drukke week waarin beiden partijen o.a. hun ledenvergadering hadden en hun lijsttrekker bekend maakten, zullen AB-fractievoorzitter Dick Kuin en partijvoorzitter van PACT Auke Ham in de studio aanwezig zijn. Tevens zal in de uitzending stilgestaan worden bij Joop van Dam, die donderdagochtend 21 november jl. volkomen onverwacht in zijn slaap is overleden. De avond tevoren was hij nog aanwezig op de ledenvergadering van zijn partij in De Oude Veiling.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 22 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×