Willeke Alberti op Radio Aalsmeer

Zaterdag 23 november rond de klok van 15.30 uur een zal presentatrice Mariëlle Wegman een telefonisch interview hebben met Willeke Alberti. Zij zullen o.a. praten over haar show  ‘Willeke Alberti in Concert, Zolang er maar liefde is’.  Deze show is op 1 december om 15.00 uur te zien in het Crown Theater Aalsmeer.

Na haar alom geprezen rol in de succesvolle musical De Jantjes is Willeke Alberti terug in het theater voor een reeks concerten. Samen met haar live band heeft zij een selectie gemaakt uit de mooiste liedjes uit haar lange succesvolle carrière. Na de voorstelling kunt u Willeke persoonlijk ontmoeten in The Club (een van de cafés van Studios Aalsmeer).

Het programma “Sportivi-tijd” maakt graag tijd vrij voor dit interview. “Sportivi-tijd” wordt iedere zaterdag en zondag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×