Beheerder Joodse begraafplaats aan het woord

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Joodse Begraafplaats
In de uitzending van donderdag 21 november 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: Beheerder Dennis Bueno de Mesquita van de Joodse Begraafplaats in Ouderkerk aan de Amstel wordt door Theo aan de tand gevoeld en administratrice Ilona vult de rubriek Cliënt van de maand terwijl Rinus weer verantwoordelijk is voor de columns. Dit alles wordt omgeven door een passend muziekje.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt donderdag 28 november 2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×