Wereldster Donna Lynton in “Aalsmeer by night”

Radio Aalsmeer had donderdag 14 november jl. hoog bezoek. Na de viering van 1 jaar BorrelAalsmeer, gingen de organisatoren Eveline van Daal en Ingrid Claasen samen met wereldster Donna Lynton door naar de studio van Radio Aalsmeer.

In het programma “Aalsmeer by night”, mochten Van Daal en Claasen hun favoriete Top 30 presenteren. Donna Lynton schoof ook aan en vertelde over haar leven als artiest. Een heel speciale en erg gezellige uitzending!

U kunt dit programma terugluisteren via Uitzending Gemist op deze website.
“Aalsmeer bij night” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur.

Gepubliceerd: 18 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×