RadioPiet op Radio Aalsmeer

Zaterdag 16 november jl. is Sinterklaas weer aangekomen in Nederland. En niet alleen Groningen, maar ook Aalsmeer heeft hij met een bezoekje vereerd.
De stoomboot meerde samen met Sinterklaas en vele Pieten rond 14:00 uur aan bij het Zorgcentrum Aelsmeer, enthousiast verwelkomd door vele kinderen uit Aalsmeer en omgeving. En Sinterklaas had dit jaar een bijzondere Piet meegenomen: “Radiopiet”. De hele dag door was deze speciale Piet in verschillende programma’s op Radio Aalsmeer te horen. In een prachtige stoet ging de Sint via de ‘pepernotenmolenfabriek’ (De Molen) in de Zijdstraat naar het ‘praatjeshuis’ (gemeentehuis), waar het nog lang gezellig was.

Gepubliceerd: 17 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×