Doktersassistente Marjon van der Harst in "Door de Mangel"

Maandag 11 november was kunstenares en psychologe Christa Logman te gast in een interessante uitzending van “Door de Mangel”. In deze creatieve editie van het radioprogramma kregen de luisteraars een kijkje in het dagelijkse leven van deze kunstzinnige psychologe. Ze heeft nooit spijt gehad van haar keuze om haar goede baan op te zeggen en deze bijzondere richting op te gaan. “Het bedrijfsleven waar geld een primaire driver is, past niet bij mij. Laat mij maar lekker met mensen aan de slag.” Ook gaf zij aan een twijfelaar te zijn: “Ik wil altijd alles in de breedte doordenken en na heel veel pijn en moeite en overleg kom ik tot een keuze. En daar blijf ik dan ook wel bij”.

In het programma maakte Logman ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 18 november a.s. is doktersassistente en zeemansdochter Marjon van der Harst de gast. Zij is getrouwd met de enige beroepsvisser op de Westeinder Theo Rekelhof. Van der Harst zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in haar leven (zie foto).

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 14 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×