Iedere vrijdag Ron en Lisette met "Vrijdagavondcafé"

Vanaf vrijdagavond 29 november om 21.00 starten Ron Leegwater en Lisette Schipper met een spiksplinternieuw radioprogramma op RADIO AALSMEER. In het programma “Vrijdagavondcafé” gaat dit nieuwe Aalsmeerse presentatie-duo wekelijks in gesprek met gasten in de studio over activiteiten, bijzonderheden en eigenaardigheden in de regio Aalsmeer. Dit alles op een losse en leuke spontane manier zoals dat er ook in een echt café aan toe gaat. Maar actief meedoen is gewenst. Via Facebook, Twitter en de telefoon belooft het een interactief en leuk programma te worden. Rubrieken die eens per maand terugkomen zijn social media met Deborah, de Twitterhit, Marc’s culinaire kookwekker en een showbizzitem met de enige echte Bonnie. Deze vrijdag is de eerste uitzending en de makers hebben er zin in. Jij ook?

Lisette is nog een onbekende op het gebied van de lokale radio. Maar omdat zij midden in het centrum van Aalsmeer woont, al het lokale nieuws volgt en waar het kan aanwezig is bij Aalmeerse activiteiten, zal zij snel haar plaats vinden in het programma. Ron Leegwater is geen onbekende in de radiowereld, hij maakte al diverse programma’s voor de lokale omroepen in de regio. Hij kijkt er dan ook enthousiast naar uit om weer achter de mengtafel en microfoon plaats te nemen. Ron en Lisette kennen elkaar uit het Aalsmeerse en denken dat zij een goede combinatie zijn om het nieuwe programma “Vrijdagavondcafé” te gaan maken en presenteren. Het programma heeft al heel wat voorbereiding gekregen de laatste weken. Zo maakte SoundFX uit Aalsmeer een mooi jinglepakket, zong Aalsmeerse zangeres Sasja Brouwers een paar vrolijke songs in en zorgde Aalsmeerse Sophie Hoeberechts voor het voice-over werk. Lokaler kan het dus niet.

Vrijdag om 21.00 uur
“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag  uitgezonden van 21.00 tot 23.00 uur op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM. Ook kunt u luisteren via de livestream op internet: www.radioaalsmeer.nl. Uitzending gemist ? Dan kunt u het programma ook naluisteren via de website van de lokale omroep.  Luisteraars kunnen ook live vragen stellen en meedoen via het telefoonnummer 0297-325858. Like het programma op Facebook: Vrijdagavondcafé en volg het op Twitter:  #Vrij_avondcafé. Het bezoekadres van de studio is: Van Cleefkade 15, 1431 RN AALSMEER.

Gepubliceerd: 24 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×