Postbode Kees Kok in "Door de Mangel"

Maandag 18 november was weer een zeer interessante persoon te gast in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” was doktersassistente Marjon van der Harst de elfde gast en zij sprak uitgebreid over haar werk, privéleven en hobby’s. Ook maakte zij bekend wie op maandag 25 november achter de microfoon mag plaats nemen: de Kudelstaartse postbode Kees Kok.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Maandag 18 november was doktersassistente en vissersvrouw Marjon van der Harst te gast in wederom een bijzondere uitzending van “Door de Mangel”. In deze medische editie van het radioprogramma dat gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts, heeft Van der Harst verteld over haar werk als doktersassistent, maar ook over de voorlichting die zij geeft aan jonge meisjes over de menstruatiecyclus en haar werk als NFP-consulent.

Zij gaf aan de zogenaamde ‘triage’ een moeilijk onderdeel van haar werk te vinden: “Triage is het beoordelen van de risico’s en de urgentie van binnenkomende patiënten en telefonische oproepen.” Van der Harst over de groeiende agressiviteit tegenover hulpverleners: “Gelukkig valt dat in Kudelstaart mee en hoeven wij niet zoals in Amsterdam-Noord achter glas te zitten”.

In het programma maakte Van der Harst ook  bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 25 november a.s. is ras Kudelstaarter en postbode Kees Kok de gast. Hij weet veel van de culturele historie van Kudelstaart. Van der Harst wil graag weten wat hij tegenwoordig van Kudelstaart vindt en hoe het met zijn plannen voor zijn ‘wild-winkel’ is gesteld. Kok zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in zijn leven.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 24 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×