Kunstenares Christa Logman in “Door de Mangel”

Het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer ontvangt maandag 11 november a.s. in de tiende uitzending wederom een veelbelovende gast: kunstenares en psychologe Christa Logman. In dit programma wordt wekelijks een (on)bekende Aalsmeerder aan de luisteraars voorgesteld en laat u kennismaken met zijn of haar muzieksmaak.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Maandag 4 november was musicus Robbert Tuinhof te gast in opnieuw een bijzondere uitzending van “Door de Mangel”. In deze muzikale en swingende editie van het radioprogramma heeft deze semiprofessionele muzikant een kijkje in zijn dagelijkse leven gegeven. Hij vertelde uitgebreid over zijn jeugd, zijn werk, maar vooral over zijn liefde voor muziek in het algemeen en saxofoonmuziek in het bijzonder. Tuinhof over zijn jeugd: “Ik ben in Aalsmeer terecht gekomen door de liefde, zij woonde in Nieuwveen en ik in Amsterdam en Aalsmeer lag er tussenin“.  Robbert liet tijdens de uitzending horen hoe bedreven hij is op de sax. Live meespelen met het nummer Another Day van Frank McComb, zoals hij ook komende vrijdag zal doen tijdens het optreden van McComb in Bacchus. Het loont de moeite dit terug te beluisteren via “Uitzending gemist” op www.radioaalmeer.nl!

In het programma maakte Robbert Tuinhof tevens bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de aflevering van maandag 11 november a.s. is kunstenares en psychologe Christa Logman de gast. Zij combineert kunst en psychologie in haar eigen bedrijfje “XArts – Creatieve Psychologie”. Deze schilderes zal komende maandag uitleggen hoe dat precies vorm krijgt. Logman zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt/heeft gespeeld in haar leven (zie foto). Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858 of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 5 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×