Sinterklaas en Radiopiet

Zaterdag 16 november a.s. komt Sinterklaas aan in Aalsmeer-centrum. Ook dit jaar komt hij weer met een boot vol cadeautjes. Samen met zijn Pieten meren zij aan bij het Zorgcentrum Aelsmeer rond de klok van 14:00 uur.
In een prachtige stoet gaat de Sint dan via de ‘pepernotenmolenfabriek’ (De Molen) in de Zijdstraat naar het ‘praatjeshuis’ (gemeentehuis). De hele dag zal door de speciale “Radiopiet” in verschillende programma’s op Radio Aalsmeer verslag doen van de aankomst. Maar ook zal  de Radiopiet in het kinderprogramma “Nou En!?”  live contact opnemen met Sinterklaas op de boot. Tevens zal de Goedheiligman meepraten over actuele zaken in Aalsmeer.

Meer informatie over de intocht van Sinterklaas vindt u hier.

“Nou en!?” wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 9.00 – 10.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 10 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×