Zorg voor elkaar in "Boeket Expresse"

In de praktijk blijkt dat Aalsmeerders met een hulpvraag niet goed weten waar zij met hun vraag terecht kunnen. Ditzelfde geldt voor mensen die hulp willen bieden. De projectgroep ‘Aalsmeer voor elkaar’ ging, in opdracht van gemeente Aalsmeer, opzoek naar een oplossing. Zij kwamen uit bij de reeds bestaande website ‘Zorg voor elkaar’. Deze website wordt dinsdag 19 november officieel gelanceerd in Aalsmeer.

Eén van de leden van de projectgroep ‘Aalsmeer voor elkaar’ is Margo Rijerkerk (Vrijwilligerscentrale Amstelland). Zij is donderdag 14 november a.s., tussen 14.00 en 15.00 uur, te gast tijdens Boeket Expresse. Denise van Vliet (weer even terug van weggeweest) spreekt, voordat de officiële lancering plaatsvindt, alvast met haar over dit project.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 november 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×