Basisschooldirecteur Jan van Veen in "Door de Mangel"

Ook afgelopen maandag was er weer een zeer interessante gast in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” was tekstschrijfster en moeder van drie kinderen Ilse Zethof de vijftiende gast en zij sprak uitgebreid over haar werk als tekstschrijver en communicatieadviseur, maar ook over haar privéleven en haar jeugd in Brabant. In deze live-uitzending maakte zij ook bekend wie volgende week achter de microfoon mag plaatsnemen. Maandag 23 december wordt basisschooldirecteur Jan van Veen ‘door de mangel gehaald’.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Afgelopen maandag  was tekstschrijfster Ilse Zethof te gast in een interessante uitzending van “Door de Mangel”. In deze editie van het radioprogramma dat gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts, heeft de Brabantse van oorsprong verteld over haar werk als tekstschrijfster en communicatieadviseur,  over jeugd in Brabant en haar werkervaringen binnen de mannenwereld in de transportsector en automatisering. “Ik kreeg als één van de weinige vrouwen best wel de nodige aandacht, dat was wel leuk. Ik ben meer een vrouw die tussen de mannen goed fungeert. Vrouwen kunnen soms een beetje zeiken”, aldus de Kudelstaartse met de zachte g.  “Ook bij ‘Aalsmeer Vandaag’ ben ik in een mannenwereld terecht gekomen”. Zethof vindt Kudelstaart niet zo veel verschillen met Brabant: “De mensen in Kudelstaart zijn heel vriendelijk, het viel mij toentertijd op dat iedereen elkaar op straat groette”. Ook kwamen haar kinderen aan bod, in het bijzonder haar zoon Rick, een jongen met het Syndroom van Down. Zij zijn nu drie keer naar Curaçao geweest om een dolfijnentherapie te volgen. “Zeker de tweede keer in 2011 heeft Rick veel baat gehad bij de therapie. Met name met het eten van vast voedsel zijn stappen vooruit gezet”.In het programma maakte Ilse Zethof ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 23 december a.s. mag basisschool-directeur Jan van Veen achter de microfoon plaatsnemen. Zethof wil graag weten hoe hij straks denkt af te kicken van zijn werk als schoolhoofd. Wat gaat hij doen na zijn pensioen? Jan van Veen zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

Gepubliceerd: 16 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×