Showbizz-rubriek met Bonnie St. Claire

Vrijdagavond 20 december is de vierde aflevering van het nog kersverse radioprogramma “Vrijdagavondcafé” te beluisteren. In dit programma van Ron Leegwater en Lisette Schipper komen diverse rubrieken eens per maand voorbij. Deze week is de maandrubriek showbizz aan de beurt onder de enthousiaste leiding van onze eigen zangeres Bonnie St. Claire.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Naast de showbizz-rubriek met Bonnie is er bijvoorbeeld wekelijks de Twitterhit, waarbij vrijkaarten voor Crown Cinema te winnen zijn en kun je luisteren naar diverse interviews met Aalsmeerders over activiteiten die plaatsvinden in de buurt of gewoon omdat iemand iets leuks te vertellen heeft.

Deze vrijdag gaat Bonnie in gesprek met de Aalsmeerse zangeres Sasja Brouwers, die op dit moment succes oogst met haar single ‘Dat is Kerstmis’. Sasja is natuurlijk geen onbekende en daarom is het juist zo leuk dat we via dit programma nog meer over haar te weten komen. Bonnie zal een gezellig gesprek met haar houden. Luisteraars kunnen natuurlijk ook reageren en vragen stellen aan Bonnie of Sasja. Dit kan via Twitter @Vrij_avondcafé of via Facebook: Vrijdagavaondcafé. Maar reageren kan natuurlijk ook(tijdens de uitzending tussen 21.00 uur en 23.00 uur) via telefoon 0297 325858 of via de mail studio@radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 16 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×