Voorzitter Wereldwinkel te gast bij Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Miekje Hoffscholte-Spoelder

In de uitzending van donderdag 19 december 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: voorzitter Miekje Hoffscholte-Spoelder van Wereldwinkel Aalsmeer wordt door Rudolf aan de tand gevoeld en chauffeur Fred  vult de rubriek Cliënt van de maand. De moeder van redactielid Ouafa gaat wat dieper in op de wijze waarop in Marokko de feestdagen gevierd worden terwijl Rinus weer verantwoordelijk is voor een aantal columns. Dit alles wordt omgeven door een passend muziekje.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 19 december a.s. uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt donderdag 26 december 2013 nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×