Radio Aalsmeer zoekt grootste kersthits

Winterse50_Logo_4775x1097De grootste kersthits zijn dit jaar te horen in de Winterse 50 bij Radio Aalsmeer. In deze jaarlijkse hitlijst staan de 50 meest populaire kersthits ooit gemaakt. Op www.winterse50.nl kan van 6 tot en met 15 december gestemd worden voor de Winterse 50 2013. Wie wil stemmen kan online een top 5 met de favoriete kersthits invullen. Alle stemmers maken zo kans op een vakantie voor 16 personen in een luxe villa in Tsjechië. De Winterse 50 van dit jaar wordt rond de kerstdagen uitgezonden bij meer dan 150 radiozenders in Nederland en België. Radio Aalsmeer zendt de Winterse 50 uit op zondag 22 december van 14.00 tot 18.00 uur. Een overzicht van alle uitzendingen staat op www.winterse50.nl.

“Voor het eerst concentreren we alle stemmen in een stem-10-daagse. Tien dagen lang kan er gestemd worden, van 6 tot en met 15 december”, vertelt Martijn de Lange, die de hitlijst in 2002 heeft opgestart bij de lokale omroep TV Enschede FM. “Op maandag 16 december wordt de Winterse 50 van 2013 bekend en starten ruim 150 omroepen met het uitzenden.” In de jaarlijkse hitlijst staan veel kerstklassiekers; de nummer 1 van vorig jaar was Band Aid met Do they know it’s Christmas? Wham! stond op twee met Last Christmas en Chris Rea met Driving home for Christmas was nummer drie. Andere tijdloze kersthits zijn All I want for Christmas is you van Mariah Carey, White Christmas van Bing Crosby en Youp van het Hek met zijn konijn Flappie. “In de Winterse 50 is ook plek voor de allernieuwste kersthits. Er zijn dit jaar weer veel artiesten die een kersthit hopen te scoren, onder anderen Ancora, Glennis Grace, Susan Boyle, Kelly Clarkson, Mooi Wark, The Killers en Nick & Simon.”

Gepubliceerd: 13 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×