Lou Prince te gast bij "Aalsmeer By Night"

Donderdagavond 12 december jl. was Lou Prince te gast bij het programma “Aalsmeer By Night”. Dit programma is iedere donderdag te beluisteren op donderdagavond tussen 22:00 en 00:00 uur (behalve op de avonden dat er een raadsvergadering is). Lou Prince trad eerder deze avond op bij “@Borrel Aalsmeer”. Prince heeft samen gezonden met o.a. Lou Rawls, James Brown, Donny Lynton, Frans Bauer en René Froger. Uiteraard was Ingrid Claasen ook weer in de studio om iets te vertellen over deze netwerkborrel met een knipoog! Uiteindelijk bleven Ingrid en Lou heel gezellig een heel uur  in de studio.

Het programma gemist? U kunt dit programma terugluisteren via Uitzending Gemist op deze website.
“Aalsmeer bij Night” wordt iedere donderdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur.

Gepubliceerd: 13 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×