Tekstschrijfster Ilse Zethof in “Door de Mangel”

Ook afgelopen maandag was er weer een zeer interessante gast in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel” was journalist Han Carpay de veertiende gast en hij sprak uitgebreid over zijn werk, privéleven en nieuwe uitdaging. In deze live-uitzending maakte hij ook bekend wie volgende week achter de microfoon mag plaatsnemen. Maandag 16 december wordt tekstschrijfster Ilse Zethof ‘door de mangel gehaald’.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

http://radioaalsmeer.nl/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifAfgelopen maandag  was journalist Han Carpay te gast in een interessante uitzending van “Door de Mangel”. In deze editie van het radioprogramma dat gepresenteerd wordt door Mylène en Elbert Huijts, heeft de Brabander van oorsprong verteld over zijn werk als journalist,  over zijn studententijd en zijn ervaringen met politiek Aalsmeer, maar ook sprak hij uitgebreid over zijn nieuwe nieuwswebsite ‘Aalsmeer Vandaag’ en zijn reis naar Zuid-Amerika, vanwaar hij onder andere coca-thee had meegenomen. “Ik ben eigenlijk een keurige jongen, maar ik vond het wel erg spannend deze coca-thee mee te nemen. Gelukkig zagen we er erg gewoontjes uit en werden onze tassen niet gecontroleerd”, aldus de Aalsmeerder.
“Mijn ouders hadden mij eigenlijk wat meer achter de broek mogen zitten, maar in principe  deed ik hetzelfde bij mijn eigen kinderen. Ik zou ze wat meer grenzen hebben moeten stellen”, aldus Carpay. Over zijn beginperiode als journalist: “Bij de lokale krant maakte het toen niet zo uit hoe je de woorden achter elkaar neerzette, de advertenties moesten het geld opbrengen. Bij de VBA-bode mocht ik een gedegen werkstuk afleveren. Dat trok me meer.”

In het programma maakte Han Carpay ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 16 december a.s. is communicatieadviseur en tekstschrijverIlse Zethof de gast. Han Carpay wil graag weten hoe zij als Brabantse zich tussen de Kudelstaarters staande heeft weten te houden en het waar heeft weten te maken. Ilse Zethof zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via
studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 9 december 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×