Arie van der Schilden door mangel gehaald

Op maandag 3 februari 2014 kunt u opnieuw luisteren naar opnieuw een interessante Aalsmeerder die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt pramenbouwer en techneut in de breedste zin van het woord Arie van der Schilden geportretteerd. Hij is de 21e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Gewoon eens doen!!

Afgelopen maandag namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft de directeur en eigenaar van sportcentrum “The Beach” Ruud Vismans verteld over zijn jeugd en zijn eigen bedrijf, dat hij zelf omschreef als een ‘overdekte zandbak’. Zo heeft de Amstelvener zichzelf omschreven als optimist, opgewekt en muziekgek. Vismans heeft in zijn jeugd veel geturnd en voelt zichzelf inmiddels een echte Aalsmeerder, ondanks hij daar niet woont. Tevens had Vismans een primeur: deze zomer zal er een heuse drive-in bioscoop verrijzen bij “The Beach”. In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 3 februari a.s. mag Arie van de Schilden achter de microfoon plaatsnemen.  Van de Schilden is volgens Vismans een “oermens” met een verschrikkelijk goed hart en een echte Aalsmeerder. Hij bouwt o.a. pramen en Vismans wil graag van hem weten hoe hij steeds de energie hiervoor kan opbrengen.  Hij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via
studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 30 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×