Bonnie, Marc en Jan in Vrijdagavondcafé

Aanstaande vrijdag ontvangen Ron en Lisette in Vrijdagavondcafé (van 21.00 uur tot 23.00 uur)  weer diverse gasten in hun programma. Zo ontvangt het duo de zangeres Bonnie St. Claire die de afgelopen weken veel in het nieuws was. Bonnie heeft in Vrijdagavondcafé haar eigen maandelijkse showbizzrubriek. Deze vrijdag ontvangt zij de bekende Aalsmeerse zanger Jan Leliveld en praat zij samen met Ron over zijn zangcarrière. Ook is Marc Eveleens van www.culiworks.nl deze vrijdag weer te gast. Hij ging bij een luisteraar thuis demonstreren hoe je nu het beste een kip kunt braden in de oven. En natuurlijk is weer de Uit Agenda voor de Aalsmeerse Jeugd op een rijtje gezet door Marjolein. En dat omlijst met heerlijke muziek en de Twitterhit. Deze week zoeken we een favoriete feestelijke meezinger als Twitterhit. Je maakt daarmee kans  op twee ticktes voor Crown Cinema. Laat jouw keuze weten via Twitter @Vrij-avondcafe of laat een bericht achter op onze Facebookpagina.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×