Christian Farla en Sabrina Starke in Cultureel Magazine

Zaterdag 1 februari a.s. zijn er wederom een aantal boeiende gasten en onderwerpen in het Cultureel Magazine. Zo zal illusionist Christian Farla te gast zijn bij het presentatie-duo Joke en Mariëlle Wegman. In zijn nieuwe show gaat Christian Farla de uitdaging aan om alle beroemde filmtovenaars te verslaan. Speciaal voor deze show verleent David Copperfield zijn medewerking. Maar ook zangeres Sabrina Starke zal te gast zijn in het culturele programma van Radio Aalsmeer. Als songwriter, performer is Starke altijd op zoek naar verbreding van haar horizon. Ook zal ongetwijfeld haar link met soullegende Bill Withers ter sprake komen. Zowel Farla als Starke komen binnenkort hun opwachting maken in het Crown Theater Aalsmeer. Uiteraard zullen Joke en Mariëlle de laatste Aalsmeerse wetenswaardigheden op cultureel gebied bespreken!

Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×