Bonnie St. Claire in "Vrijdagavondcafé"

Vrijdagavond 3 januari j.l. was Bonnie St. Claire te gast in het programma “Vrijdagavondcafé” van Ron en Lisette. Ron sprak uitgebreid met Bonnie over haar carrière, haar liedjes, haar speciale band met producer Peter Koelewijn, haar optreden in Ali B op Volle Toeren en nog veel meer. Bonnie zal maandelijks een rubriek gaan verzorgen in dit programma met shownieuws en zij neemt maandelijks een bekende zanger of zangeres mee als gast.

De overige wekelijkse rubrieken worden gevuld door Marc Eveleens met “Marc’s culinaire kookwekker” waarin hij de handigste kooktips en recepten bespreekt en door Deborah Bothe. Zij neemt ons mee in de lokale wereld van de social media. Ook zal zo nu en dan Esther Gons aanschuiven met een eigen column. Naast deze rubrieken doen Lisette en Ron zelf diverse interviews en maken zij reportages over evenementen in Aalsmeer en Kudelstaart. Daarnaast zijn zij wekelijks op zoek naar de Twitterhit van een bepaalde artiest en geeft Crown Cinema daarbij twee bioscoopkaartjes weg. Reden genoeg dus om te luisteren op vrijdagavond van 21.00 uur tot 23.00 uur naar Radio Aalsmeer. Vrijdagavondcafé is te volgen via Facebook: Vrijdagavondcafé en via Twitter: @Vrij_avondcafé.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×