Mike 'Multi' van der Laarse in "Door de Mangel"

Op de eerste maandag van 2014 neemt er weer een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Op 6 januari is de voorzitter van de Handbalvereniging Aalsmeer Mike “Multi” van der Laarse de achttiende gast die door Mylène en Elbert aan de tand gevoeld gaat worden.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Ook op maandag 30 december jl. nam er weer een zeer leuke Aalsmeerder plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, dat gepresenteerd wordt door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft schoolmeester Wim den Boef verteld over zijn jeugd in Aalsmeer, zijn werk als basisschoolleerkracht en zijn hobby als medewerker van het mededelingenblad van HVA. “Helaas bestaat het blad, door de opkomst van het digitale tijdperk, niet meer”.  Over zijn werk als leraar: “Het boeiende is dat elke dag weer een verrassing is. Het moeilijke is tegenwoordig al die administratie”.
In het programma maakte ‘mees’ Wim den Boef ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de eerste editie van 2014 op maandag 6 januari a.s. wordt van de voorzitter van Handbalvereniging Aalsmeer en eigenaar van Multi Supplies Mike van der Laarse een portret geschilderd
. Mike Multi zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via
studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Gewoon doen!

Gepubliceerd: 4 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×