"Cultureel Magazine" op de borrel bij SPIE

Al jaren ‘misbruikt’ het bestuur van de pramenrace het “Cultureel Magazine” in de aanloop naar de Pramenrace. Vrijdag 10 januari a.s. gaat het Cultureel Magazine mèt microfoon naar de nieuwjaarborrel van S.P.I.E in de Praam en probeert alvast e.e.a. te ontfutselen over de editie van 2014. Wellicht kunnen we Erna, Sandra, Joost, Roy, Wim, Arnaud, Jan of Jochem verleiden tot het doen van wat hilarische uitspraken. Deze opnamen zullen zaterdag 11 januari a.s. tijdens de uitzending van het  Cultureel Magazine te beluisteren zijn. In ieder geval kijken we alweer uit naar hun aanwezigheid aankomende zomer, tijdens het culturele programma voor heel Aalsmeer.

Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×