Rob Geleijn in "Door de Mangel"

Op maandag 13 januari 2014 neemt er weer een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Op 13 januari is ondernemer Rob Geleijn eigenaar van Fiqas Software de negentiende gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Gewoon eens doen!!

Maandag 6 januari jl. was er ook weer een zeer leuke Aalsmeerder die uitgebreid geïnterviewd werd. In “Door de Mangel”, dat gepresenteerd wordt door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft ondernemer en voorzitter van de Handbalvereniging Aalsmeer Mike van der Laarse geanimeerd verteld over zijn jeugd, zijn eigen bedrijf Multi Supplies en zijn vele nevenfuncties o.a. bij de stichting Meer Armslag. “Ik omschrijf mij zelf als een positieve, maar drukke ondernemer,” aldus Mike “Multi” op de vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven.
In het programma maakte Van der Laarse ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 13 januari a.s. mag mede-ondernemer, succesvol zakenman, vriend  en eigenaar van Fiqas Software Rob Geleijn achter de microfoon plaatsnemen. Geleijn zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

 

Gepubliceerd: 6 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×