Kees Markman in "Door de Mangel"

Op maandag 20 januari 2014 kunt u opnieuw luisteren naar opnieuw een interessante Aalsmeerder die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt geportretteerd DJ Kees Markman. Hij is de twintigste gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Gewoon eens doen!!

Afgelopen maandag nam ook weer een  zeer interessante Aalsmeerder plaats in de studio van Radio Aalsmeer. In “Door de Mangel”, dat gepresenteerd wordt door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft Rob Geleijn, directeur van Fiqas Software en hoofdsponsor van de Handbalvereniging Aalsmeer, verteld over zijn jeugd, zijn eigen bedrijf en zijn vele hobby’s. Zo is de geboren Aalsmeerder een begenadigd zanger en tennist en leest hij graag. Hij heeft aangegeven zelfs graag een boek te willen schrijven. “Als ik mijzelf in drie woorden moet samenvatten ben ik een optimist, streber en iemand die een hart heeft voor anderen”, aldus Geleijn.

In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 20 januari a.s. mag vriend en dj Kees Markman achter de microfoon plaatsnemen. Deze bekende Aalsmeerder heeft ook een eigen bedrijf: Kees Markman Pro Audio. Hij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

Gepubliceerd: 13 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×