Margreet Elfring in “Door de Mangel”

Maandag 24 februari 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt ijszeil- en surffanaat Margreet Elfring geportretteerd. Zij is de 24e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandagavond namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft de enige beroepsvisser van de Westeinderplas Theo Rekelhof uitgebreid verteld over zijn werk en passies. Rekelhof  noemt zichzelf “bevlogen, sociaal en een watermens” en voelt zich verantwoordelijk voor de visstand in de Westeinderplas. In de uitzending vertelde hoe hij hiermee omgaat. Niet alleen sprak Rekelhof over de paling, maar ook over de meerval en andere bewoners van de Poel. Een hobby van de visser is het verzamelen van ‘Poelschatten’ en deze gebruikt hij weer als vertrekpunt van zijn lezingen voor o.a. scholen en bedrijven. Als uitsmijter vertelde de voormalig zeeman dat hij 33 jaar geleden 68 bootvluchtelingen heeft gered en onlangs deze personen weer heeft ontmoet.

In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 24 februari a.s. mag Margreet Elfring van Maru Watersport achter de microfoon plaatsnemen. Elfring is volgens Rekelhof een ijzeil- en surffanaat. Daarnaast is zij eigenaresse van Maru Watersport. “Zij reist veel en ik zou o.a. graag van haar willen weten waar zij nog nooit is geweest en of die wereldomzeiling er nog eens komt”, aldus de Kudelstaarter.  Zij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 17 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×