Vierde verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

gemeenteraadsverkiezingen 2014Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een zevental extra uitzendingen. In het derde debat van 15 februari jl. stonden de onderwerpen “Vrije tijd, sport en cultuur” en “B.V. Aalsmeer” centraal. Alle partijen hebben live hun zegje kunnen doen over deze onderwerpen en waren rijkelijk vertegenwoordigd in de studio. Deelnemers aan het debat waren deze week:  Marianne Vleghaar en Teun Treur (VVD), Gertjan van der Hoeven en Helma Persoon (AB), Joop Kok, Harry Stokman en Ronald Fransen (PACT Aalsmeer), Marijn Schoo en Bram Heijstek (HAC) en Ingrid Claasen, Ton Harte en Ines van der Boom (CDA). Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen. Komende zaterdag 22 februari bent u ook van harte welkom: van 14.00 – 16.00 uur zullen de onderwerpen van discussie zijn:  “Bereikbaarheid / mobiliteit” en “Handhaving en veiligheid”.

De volgende thema’s zullen in de komende weken nog worden besproken:
– 1 maart 2014: “Duurzame leefomgeving/wonen” en “Ruimtelijke ordening”
– 8 maart 2014: “Dialoog burger-bestuur” en bestuur in ontwikkeling”
– 15 maart 2014: “Financiering verkiezingsbeloften” (slotdebat)

Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×