Jaap Tromp over centrum Aalsmeer

Raadszaal AalsmeerDonderdag 20 februari kunt u weer luisteren naar een goed gevulde editie van “Stamtafel”, het discussieprogramma van Radio Aalsmeer.
Stamgast Dick de Geus zal terugblikken op de laatste raadsvergadering. Ook is architect Jaap Tromp te gast die nieuwe plannen heeft getekend voor het centrum van Aalsmeer. Hij zal o.a. in gaan op het gesprek dat hij onlangs hierover gehad heeft met de wethouder. Tenslotte zult u de laatste feiten vernemen over de plannen van supermarkt Lidl.

Met andere woorden: voldoende redenen om af te stemmen op Radio Aalsmeer.

Het programma “Stamtafel” wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×