De band Aniday in "Met Peter in de Ether"

Zaterdag 1 maart aanstaande heeft Peter Boogaard een telefonisch interview met Marlies Schuitemaker. Marlies werd bekend door haar deelname aan het tv-programma Idols en heeft samen met haar band “Aniday” een nieuwe CD opgenomen. Op zaterdag 29 maart vindt het release concert  plaats in P3 te Purmerend. Peter zal niet alleen zal deze “Rockchick” het hemd van het lijf vragen, maar ook bandleden Alex Mol en Danny Simons zullen aan het woord komen in “Met Peter in de Ether”, het tijdloze rock- en popmuziekprogramma van Radio Aalsmeer.

Met Peter in de Ether” wordt om de week uitgezonden op zaterdag van 17.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×