De Top 10 van... Tino Gommans

Ook maandag 3 maart a.s. is om 20.00 uur weer het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Maandag zou Esther van Bers te gast zijn in “De Top 10 van…”. Zij is redacteur bij Radio 538 en is de afgelopen weken samen met Edwin Evers mee geweest naar de Olympische Spelen in Sotsji. Door familieomstandigheden moest zij helaas afzeggen. Gelukkig is er een andere gast met een mooie lijst met favoriete nummers gevonden: Tino Gommans bekend van Gommans Bouwservice. Kortom voldoende redenen om weer te luisteren!

De Top 10 van…” wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 24 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×