Vijfde verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

gemeenteraadsverkiezingen 2014Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een zevental extra uitzendingen. In het vierde debat van 22 februari jl. stonden de onderwerpen “Bereikbaarheid / mobiliteit” en “Handhaving en veiligheid” centraal. Alle partijen hebben live hun zegje kunnen doen over deze onderwerpen en waren rijkelijk vertegenwoordigd in de studio. Deelnemers aan het debat waren deze week:  Jaap Overbeek en Ton Smit (CDA), Gertjan van der Hoeven en René Martijn (AB), Marianne Vleghaar en Robert van Rijn (VVD), Willem Kikkert en Rik Rolleman (PACT Aalsmeer) en Marijn Schoo en Bram Heijstek (HAC). Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen. Komende zaterdag 1 maart bent u ook van harte welkom: van 14.00 – 16.00 uur zullen de onderwerpen van discussie zijn:  “Duurzame leefomgeving/wonen” en “Ruimtelijke ordening”.

De volgende thema’s zullen in de komende weken nog worden besproken:
– 8 maart 2014: “Dialoog burger – bestuur” en bestuur in ontwikkeling”
– 15 maart 2014:  “Financiering verkiezingsbeloften” (slotdebat)
Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×