Engelien van der Weijden in "Door de Mangel"

Maandag 3 maart 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt kunstenares van abstracte kunst Engelien van der Weijden geportretteerd. Zij is de 26e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandagavond nam er wederom een zeer interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft Margreet Elfrink uitgebreid verteld over haar werk en passies. Elfrink  noemt zichzelf “een bezige bij, enthousiast en eigenwijs. In de uitzending vertelde zij dat ze vroeger een druk kind was, maar op de scheepswerf waar zij geboren is, al haar energie kwijt kon.  Niet alleen sprak Elfrink over haar surfverleden en de “Oudedeuren Surf Cup”, maar ook over de manier waarop zij haar vriend leerde kennen. “Omdat er niet veel wind stond, voer ik hem toch voorbij en dat vertelde ik hem ook”. Als uitsmijter gaf Elfrink aan in het verleden tot tweemaal toe een depressie te hebben gehad. “Ik vind het belangrijk dat daarin meer openheid in komt. Velen denken het zelf op te kunnen lossen door een sterke geest te hebben, maar dat is niet altijd het geval”. Zij roept iedereen op die dit merkt zeker hulp te gaan zoeken.

In het programma maakte zij ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 3 maart a.s. mag Engelien van der Weijden achter de microfoon plaatsnemen. Van der Weijden is volgens Elfrink een kunstenares van prachtige abstracte kunst. Zij wil graag weten waar zij de inspiratie toch steeds weer vandaan haalt. Van der Weijden zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 24 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×