Social Media en Twitterhit in Vrijdagavondcafé

Wat was er deze week opvallend op Twitter? Dat hoort u in het Vrijdagavondcafé tussen 21.00 uur en 23.00 uur. Precies om 22.22 uur is het weer tijd voor Social Media met Deborah Bothe. Zij neemt de luisteraar mee in de verhalen en gebeurtenissen van onze dorpsgenoten die op Twitter te volgen zijn. Verder ontvangt het presentatie duo van Vrijdagavondcafé diverse gasten in de studio en zijn er telefonische interviews. Wilt u ook een keer aanschuiven omdat u iets wilt delen? Laat het weten via Twitter @Vrij-avondcafe of via de Facebookpagina Vrijdagavondcafé. Wekelijks is er de Twitterhit van een luisteraar. Deze week zijn Ron en Lisette opzoek naar uw favoriete hit van zangeres Anouk. Geef uw keuze door en maak kans op twee tickets voor een film naar keuze in Crown Cinema.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×