Eerste verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

Zaterdag 1 februari is het startschot gegeven voor een reeks verkiezingsdebatten op Radio Aalsmeer. Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een aantal extra uitzendingen. In het eerste debat stonden de verkiezingsprogramma’s van de vijf Aalsmeerse partijen centraal. Deelnemers waren Ronald Fransen (PACT Aalsmeer), Gertjan van der Hoeven (AB), Robert van Rijn (VVD), Robbert-Jan van Duijn (CDA) en Bram Heijstek (HAC). Zij debatteerden over diverse onderdelen uit ieders partijprogramma. Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen. Komende zaterdag 8 februari bent u ook van harte welkom: van 14.00 – 16.00 uur zullen de onderwerpen van discussie zijn: “Opgroeien in Aalsmeer” en “Zorgen voor”. Mogelijk is de onlangs aangekondigde zesde partij a.s. zaterdag ook aanwezig: Lijst Tas.

Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×