Tweede verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

Zaterdag 1 februari is het startschot gegeven voor een reeks verkiezingsdebatten op Radio Aalsmeer. Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een aantal extra uitzendingen. In het tweede debat van 8 februari stonden de onderwerpen “Opgroeien in Aalsmeer” en “Zorgen voor” centraal. Er ontstonden felle discussie tussen de deelnemers. Van alle partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen waren vertegenwoordigers aanwezig, op nieuweling Lijst 6 (Jan Tas) na. Deelnemers waren deze week:  Marianne Vleghaar en Mike Kerkhoven (VVD), Dirk Stoker en GertJan van der Hoeven (AB), Rik Rolleman en Wilma Scheltema (PACT Aalsmeer), Bram Heijstek (HAC) en  Jaap Overbeek en Ad Verburg (CDA). De presentatie was deze week in handen van Berend Vollmuller.

Buiten de studio zaten ook dit keer diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, waren de felle discussies goed te volgen. Komende zaterdag 15 februari bent u ook van harte welkom: van 14.00 – 16.00 uur zullen de onderwerpen van discussie zijn: “Vrije tijd, sport en cultuur” en “B.V. Aalsmeer”.

Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist (onder het kopje “Sportivi-tijd” uur 1 en uur 2, tussen 14-16 uur).

Gepubliceerd: 8 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×