Linda van den Broek in "Door de Mangel"

Maandag 10 februari 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt geportretteerd “bakkersvrouw” Linda van den Broek van Bertram & Brood. Zij is de 22e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandag namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft pramenbouwer Arie van der Schilden verteld over zijn jeugd en zijn eigen bedrijf. Van der Schilden is een man wiens handen maken wat zijn ogen zien. Zo heeft hij een schip gekocht en helemaal opgeknapt, maar heeft hij ook het studiomeubel van Radio Aalsmeer gebouwd. Daarnaast bouwt Arie ook pramen en is hij bezeten van zijn Zundapp, waarmee hij zelfs naar  Zweden is gereden.

In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 10 februari a.s. mag Linda van den Broek van Bertram & Brood achter de microfoon plaatsnemen. Van den Broek is volgens Van den Schilden een lieve hardwerkende vrouw. “Meestal kopen mensen brood in de winkel, maar zien niet wie er achter de toonbank zo hard werkt. Ik wil wel eens weten wat haar verhaal is”, aldus Van der Schilden. Zij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 3 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×