Ali B. in Vrijdagavondcafé?

Komende vrijdag is het vanaf 21.00 uur weer tijd voor het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Deze week “Marc’s Culinaire kookwekker” met Marc Eveleens. Luisteraars die een vraag hebben over koken of over bereidingen in de keuken, kunnen een bericht achter laten op de Facebookpagina: Vrijdagavondcafé, via Twitter: @Vrij_avondcafe of tijdens de uitzending bellen met de studio op 0297-325858. Marc zal dan uitleg geven in de uitzending.

Uiteraard ook deze week weer de “Twitterhit”. Deze week gaan de programmamakers op zoek naar een zomerhit vanwege het prachtige weer van deze week. Geef jouw zomerhit door en wie weet maak je kans op twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema.

Daarnaast hopen we dat deze vrijdagavond de bekende Ali B. aanschuift bij Ron en Lisette. De vraag is uitgezet richting zijn management en de kans is groot dat Ali B. rond half 11 bij het presentatieduo op bezoek komt. Reden genoeg dus om te luisteren.Uiteraard kun je je vragen aan Ali B ook vooraf of tijdens de uitzending kenbaar maken. Heb je zelf een leuk idee of wil je iets vertellen in de uitzending? Laat het de makers van het programma weten!

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag (behalve deze vrijdag dus) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×