Laatste radiodebat over financiën

Gemeenteraadsverkiezingen 2014Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een zevental extra uitzendingen. In het zesde debat van 8 maart jl. stonden de onderwerpen  “vrouwen in de Aalsmeerse politiek” (in het kader van de internationale vrouwendag) en “bestuur in ontwikkeling” centraal. Alle partijen hebben live hun zegje kunnen doen over deze onderwerpen en waren rijkelijk vertegenwoordigd in de studio. Deelnemers aan het debat waren deze week: Ines van der Boon, Marlon Kreeft en Jaap Overbeek (CDA), Christa Vogelaar, Helma Persoon en Jop Kluis (AB), Marjanne Vleghaar, Jan Bouwmeester en Jason Pijnaker (VVD), Sunny Lakerveld, Wilma Scheltema, Ronald Fransen en Willem Kikkert (PACT Aalsmeer) en Bram Heijstek (HAC).

Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen.

Ook komende zaterdag 15 maart bent u van harte welkom van 14.00 – 16.00 uur.  Het onderwerp in dit laatste radiodebat zal de financiering van de verkiezingsbeloften zijn. Naar aanleiding van het Politiek Jeugdcafé en het slotdebat in de burgerzaal zullen de politieke partijen o.a. gevraagd worden hoe zij hun verkiezingsbeloften denken te gaan betalen.
Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×