Nieuwe rubriek wijkagent in Vrijdagavondcafé

Ali B in VrijdagavondcaféAfgelopen vrijdagavond kwam de bekende rapper en tevens jurylid van The Voice of Holland, Ali B op bezoek in het radioprogramma Vrijdagavondcafe op Radio Aalsmeer. Naast een leuk gesprekje met Ron en Lisette over zijn theatershow en nieuwe televisieplannen ontving hij heerlijke Marokkaanse koekjes van de radio-kok Marc Eveleens en kreeg hij een prachtig olieverf schilderij te zien van luisteraar Tineke.

Ali was zichtbaar onder de indruk. U kunt de uitzending van vrijdagavond 14 maart terugluisteren via uitzending gemist op www.radioaalsmeer.nl. U kunt het gedeelte met Ali B terugvinden in het 2e uur (22.00 – 23.00 uur).

Vrijdagavondcafé is er deze vrijdag weer vanaf 21.00 uur met onder andere een nieuwe rubriek met wijkagent Erik van den Brun, de column van Esther Gons, de Uitagenda, de Twitterhit en veel lekkere muziek uit de 80s, 90s en van nu. Erik van den Brun zal tijdens zijn rubriek vertellen over ervaringen, gebeurtenissen en preventietips geven. Nog meer reden om te luisteren dus.

Volg Vrijdagvondcafé ook op Facebook en Twitter en laat weten indien u ook eens wilt aanschuiven in ons café om iets te vertellen. U bent van harte welkom!

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×