Verkiezingen en coalitievorming in "Stamtafel"

Gemeenteraadsverkiezingen 2014Vandaag nemen hopelijk vele Aalsmeerders het rode potlood ter hand om te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wordt de Aalsmeerse raad flink door elkaar geschud, of blijven de huidige verhoudingen bestaan? Wat doen de nieuwe partijen? Hoe komt de verhouding te liggen tussen de ‘lokalen’ en de ‘landelijke’ partijen?
De programmamakers van “Stamtafel” -het (politieke) discussieprogramma van Radio Aalsmeer- zal opnames maken in het gemeentehuis, waar vanavond of misschien wel pas vannacht, de uitslag bekend gemaakt zal worden. Tevens wordt er vooruitgeblikt naar de mogelijke coalities die gevormd zouden kunnen worden.

Het programma “Stamtafel” wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×