Eerbetoon aan Jan Peterse in "Halte Zwarteweg"

Halte ZwartewegHalte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

De uitzending van donderdag 20 maart 2014 wordt een eerbetoon aan de onlangs overleden hoofdredacteur van Radio Aalsmeer. Jan stond aan de wieg van het programma “Halte Zwarteweg”en heeft menig uitzending samen met de overige programmamakers samengesteld. In de uitzending van komende donderdag wordt een interview herhaald met Jan Peterse en Jan van Grieken over hun werkzaamheden bij de lokale omroep.

Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 20 maart uitgezonden tussen 13.00 en 15.00 uur bij Radio Aalsmeer en op donderdag 27 maart 2013 volgt een reguliere uitzending, ook weer tussen 13.00 en 15.00 uur.  Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×