Singer/songwriter Hedwigh in "Door de Mangel"

Hedwich VerbruggenMaandag 24 maart 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt Hedwich Verbruggen (o.a. singer/songwriter, consultant, trainster, coach en docente)  geportretteerd. Zij is de 29e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandagavond nam er weer een interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, heeft Marc-Philippe Verschuren uitgebreid verteld over zijn passie waar hij ook zijn werk van heeft gemaakt. Op de bekende vraag zichzelf in drie woorden samen te vatten antwoordde Marc met: “creatief, open en ongeorganiseerd”. In de uitzending vertelde hij over zijn jeugd, over hoe hij in de muziek terecht is gekomen en over zijn werk als muziekleraar, maar ook over zijn sporen op het gebied van cabaret. Verschuren heeft daarnaast ook een vier nummers live gezongen en gespeeld op zijn keyboard, waaronder het komische nummer Beren. “Achter de schermen ben ik ook bezig met comedy-muziek te schrijven”, vertelde de Aalsmeerse muzikale duizendpoot. Marc zou best willen doorbreken bij het grote publiek. “Ik heb alleen het idee dat wat ik maak, niet commercieel genoeg is.”

In het programma maakte de muzikant ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 24 maart a.s. mag Hedwigh Verbruggen achter de microfoon plaatsnemen. Verschuren heeft op muzikaal gebied meerdere keren samengewerkt met Verbruggen. Hij wil van haar weten welke richting zij op wil in de muziek. Waar wil zij zich muzikaal op gaan storten: op teksten, op zang of op piano spelen en daarbij componeren? Hedwigh zal komende maandag zelf de muziek samenstellen, maar misschien wil zij ook wel een stukje zingen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 21 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×