Vocal Group Bant in Cultureel Magazine

Zaterdag 8 maart is er weer een overvolle agenda in het Cultureel Magazine. Zo kunt u naar een gesprek met Adriana Kegley luisteren over de Vocal Group Bant. Zij treden op zondagmiddag 16 maart op in “De Oude Veiling”. Ook heeft Joke een interview met Robin vd Heuvel over de musical “Afblijven” die speelt in het Crown Theater. Tenslotte schuift ook Jan Millenaar aan om het thema van de Pramenrace 2014 toe te lichten.  Met andere woorden: voldoende reden om te luisteren naar het Cultureel Magazine.

Het “Cultureel Magazine” wordt iedere zaterdag uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×