Zesde verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

gemeenteraadsverkiezingen 2014

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een zevental extra uitzendingen. In het vijfde debat van 1 maart jl. stonden de onderwerpen “Duurzame leefomgeving/wonen” en “Ruimtelijke ordening” centraal. Alle partijen hebben live hun zegje kunnen doen over deze onderwerpen en waren rijkelijk vertegenwoordigd in de studio. Deelnemers aan het debat waren deze week: Tom Verlaan en Eppo Buskermolen (CDA), Gertjan van der Hoeven en Dick Kuin (Aalsmeerse Belangen), Eric Abbenhues en Dirk van der Zwaag (VVD), Jelle Buisma, Willem Kikkert, Arnold Konigsferander (PACT Aalsmeer) en Bram Heijstek en Marijn Schoo (HAC). Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen. Komende zaterdag 8 maart bent u ook van harte welkom van 14.00 – 16.00 uur. Het eerste onderwerp is deze week gewijzigd t.o.v. de aangekondigde onderwerpen. In overleg met de deelnemende partijen en in het kader van de internationale vrouwendag zullen de onderwerpen van discussie zijn “maken vrouwen een kans in de Aalsmeerse politiek? ” en “bestuur in ontwikkeling”. Alle partijen zullen daarom zoveel mogelijk hun vrouwelijke kandidaten afvaardigen naar dit debat. Het onderwerp “Dialoog burger – bestuur” is daarmee komen te vervallen.

Op 15 maart zal er nog één thema worden besproken:  “Financiering verkiezingsbeloften” (slotdebat).
Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×