"De Top 10 van... Martine van Soest".

Op maandag 5 mei a.s. is om 20.00 uur het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Aanstaande maandag zal Martine van Soest te gast zijn in “De Top 10 van…” en haar tien favoriete nummer laten horen. Tegenwoordig is Martine samen met haar zus druk bezig voor “tincahelpt.com”. Naastenliefde en de kerk zijn belangrijke items van Martine.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 28 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×