Leren opruimen in "Door de Mangel"

Op Bevrijdingsdag zal er wederom een interessante gast achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer plaats nemen. In de wekelijkse ‘talkshow’ is deze week toekomstig tandartsassistente F.L. de 35e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald. Tevens helpt zij m.n. autistische kinderen en volwassenen bij het creëren van orde en rust in hun leven als ‘opruimcoach’.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond 28 april jl. werd er wederom een kunstzinnige gast door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, is Anneke Harting uitgebreid aan het woord geweest over haar leven als kunstenares en zangeres in een smartlappenkoor. Ze vertelde een niet al te fijne jeugd gehad te hebben in Waddinxveen en min of meer het huis uit gevlucht te zijn. De geboren Hagenaar vertelde een geweldige tijd op de lagere school te hebben gehad in de hofstad, maar haar tijd in Waddinxveen vond zij vreselijk. Het gezin waarin zij opgroeide noemde zij tiranniek en hardvochtig. “Ik heb een vreselijke jeugd gehad. Ik ging dan ook een opleiding tot verpleegkundige volgen om het huis uit te kunnen,” aldus de import Aalsmeerse.  Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde Harting met: “kunst, wind en sociaal.”  Naast het kunstenaarschap is Anneke ook voorzitter van het smartlappenkoor ‘Denk aan de buren’. “Op 11 november a.s. bestaat het koor 15 jaar en dat gaan we groots vieren”, vertelde zij enthousiast. In het programma maakte Harting ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de 35e editie van maandag 5 mei a.s. mag F.L. achter de microfoon plaats nemen.

Harting: “F. is het jongste koorlid van “Denk aan de buren”. Zij doet een opleiding tot tandartsassistente en heeft een eigen onderneming “XHBO” hetgeen staat voor: eXtra Hulp Bij Opruimen. Dat maakte mij zo nieuwsgierig dat ik daar meer over wil weten.” L. zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 28 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×